Friday 29 December 2017

Vintage Romance


Today I would like to share a card I made with a lovely image and with a beautiful frame Spellbinders S6-129 - Bella Rose Lattice Layering Frame designed by Becca Feeken. The card measures 5.25 x 7.25in.

Moją dzisiejszą kartkę zrobiłam z cudną ramką Spellbinders S6-129 - Bella Rose Lattice Layering Frame zaprojektową przez Becca Feeken. Kartka jest wielkości ok.13.30 na 17.70 cm.


On my card I also added a tiny tag from Spellbinders SDS-053 - Graceful Tiny Tag Stamp and Die set and an accent from Spellbinders S6-078 - Regal Allure. I used the accent to cover up where two patterned papers met. The image comes from Maja Design Vintage Romance collection.

Na kartkę dodałam moje ulubione tagi z zestawu Spellbinders SDS-053 - Graceful Tiny Tag Stamp and Die set oraz akcent z zestawu Spellbinders S6-078 - Regal Allure. Akcent użyłam do zakrycia łączenia dwóch papierów. Obrazek jest z kolekcji Maja Design Vintage Romance.

Thank you so much for stopping by. Happy New Year!
Dziękuję bardzo za odwiedziny. Dobrego Nowego Roku!
Joanna

7 comments:

  1. Cudnie wyszło! Rameczka jest przepiękna, grafika również, a kwiaty jak zawsze zachwycają :)

    ReplyDelete
  2. Urocza i rozczulajaca karteczka :) Najlepszego w Nowym Roku :)

    ReplyDelete
  3. Uroczo, romantycznie, nostalgicznie - piękna praca.

    ReplyDelete
  4. Przepiękna, stylowa karteczka :)

    ReplyDelete
  5. JOANNA! THIS IS BEAUTIFUL!!! I think I have this very image in some books I collected when I first started paper crafting! It is a LOVELY IMAGE & your touch has made it SO ROMANTIC! It's almost like looking in through a garden lattice & seeing this couple.... VERY ROMANTIC! ;)

    ReplyDelete

Thank you for stopping by. ✿ Hope you enjoy my blog. ✿
Dziękuję za odwiedziny. ✿ Mam nadzieję, że mój blog Ci się podoba. ✿
Joanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...