Monday 19 February 2018

Happy Easter Card


I would like to share an Easter card I made using Spellbinders S6-129 - Bella Rose Lattice Layering Frame Large designed by Becca Feeken. To create a base for my card I used an Oval Insert from this set and to decorate I used Arched Borders.

Dzisiaj chciałabym pokazać kolejną kartkę wielkanocną. Tą kartkę zrobiłam przy pomocy wykrojnika Spellbinders S6-129 - Bella Rose Lattice Layering Frame zaprojektowaną przez Becca Feeken. Bazę kartki wycięłam owalem z tego zestawu i ozdobiłam go łukami (Arched Borders).


On my card I also added an Easter egg from Spellbinders S2-053 - Filigree Egg and a handmade flower that I made using Spellbinders S4-791 - Isadora Trinkets. I also added a tiny tag from Spellbinders SDS- Tiny Tag Stamp and Die set. Papers I used are by Magiczna Kartka (spring collection).


Na kartkę dodałam kolejne jajko wielkanocne Spellbinders S2-053 - Filigree Egg oraz kwiatek z zestawu Spellbinders S4-791 - Isadora Trinkets. Na kartkę dodałam również malutki tag z zestawu Spellbinders SDS-053 - Tint Tag Stamp and Die set. Papiery są z Magicznej Kartki (wiosenne).

Thank you so much for stopping by.
Dziękuję bardzo za odwiedziny.
Joanna

14 comments:

Thank you for stopping by. ✿ Hope you enjoy my blog. ✿
Dziękuję za odwiedziny. ✿ Mam nadzieję, że mój blog Ci się podoba. ✿
Joanna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...